Tietosuojakäytäntö

Updated: 22 April 2021

Olemme Spacetalk Holdings Pty Ltd (Spacetalk) ja sen Yhdistyneessä kuningaskunnassa sijaitseva tytäryhtiö SPACETALKWATCH UK Ltd (STW). Myymme tuotetta Spacetalk Watch ja siihen liittyviä palveluja suoraan tai välillisesti jälleenmyyjien ja jakelijoiden kautta Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopan Unionissa. Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, kuinka keräämme, käytämme, julkaisemme ja suojaamme tietoa, joka koskee palveluitamme Spacetalk Watch -tuotteen käyttäjille ja omistajille, verkkosivujemme www.spacetalkwatch.com ja www.spacetalkwatch.co.uk vierailijoille ja Spacetalkin mobiili- ja ohjelmistosovelluksen käyttäjille. Kun käytät tuotteitamme tai palveluitamme, ymmärrämme, että uskot meille tietosi. Olemme sitoutuneet olemaan luottamuksen arvoisia. Tämä lähtee siitä, että autamme sinua ymmärtämään tietosuojamenettelyjämme ja tätä tietoa koskevia valintojasi. Sovellettavat lainsäädännöt ovat Euroopan talousalueella (EEA) EU:n yleinen tietosuoja-asetus, 2016/679 (GDPR), Yhdistyneessä kuningaskunnassa UK-GDPR ja Australiassa vuoden 1988 yksityisyydensuojalaki (Australian Privacy Act).

Mikään ei ole meille tärkeämpää kuin asiakkaidemme turvallisuus ja yksityisyys. Toteutamme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että hallussamme tai hallinnassamme olevat tiedot pysyvät turvassa eikä niitä käytetä väärin. Sitoumukseemme tarjota parasta mahdollista palvelua kuuluu asiakkaiden tietoisuus tietosuojakäytännöstämme. Käytä siis hetki aikaasi lukeaksesi seuraavan käytännön ja oppiaksesi, kuinka käsittelemme henkilökohtaisia tietoja.

Vanhemmat, huoltajat ja muut laillisesti vastuussa olevat henkilöt vastaavat kellon käyttäjän tai holhouksen alaisen henkilön yksityisyyden huolehtimisesta ja haluamiensa lupien antamisesta näille.

Ylläpidämme ja tarkastamme tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti sekä toteutamme kohtuullisia toimenpiteitä, jotta käytäntö noudattaisi lainsäädäntöjä Australian Privacy Act, UK-GDPR, GDPR ja EU:n muuta yksityisyydensuojaa koskevaa lainsäädäntöä mahdollisuuksien mukaan ja kohtuullisessa määrin liiketoimintamme hallinnan puitteissa. Varmistaaksemme, että henkilötietosi pysyvät luottamuksellisina, viestimme tästä tietosuojakäytännöstä kaikille työntekijöillemme ja pidämme sen helposti asiakkaiden ja palveluntarjoajien saatavilla.Huomioithan, että kursiivilla kirjoitettujen sanojen ja lauseiden merkitykset on annettu lainsäädännössä Australian Privacy Act ja/tai asetuksissa UK-GDPR ja GDPR.

TIETOA SPACETALKIN JÄRJESTELMISTÄ

Tuotteet Spacetalk™ App ja Spacetalk™ omistaa kokonaan Spacetalk Holdings Pty Ltd, joka on Spacetalk Limited -yrityksen kokonaan omistama tytäryhtiö. Spacetalk Limited on julkinen yhtiö, joka on noteerattu Australian pörssissä (yhtiön ASX-koodi: SPA) ABN 93 091 351 530. Tätä käytäntöä ja siihen liittyviä käytäntöjä varten STW ja Spacetalk ovat yhdistyneitä tiedonhallitsijoita.

MITÄ HENKILÖTIETOJA KERÄÄMME, SÄILYTÄMME JA KÄYTÄMME

Keräämme henkilötietojasi vain, jos palveluiden tarjoaminen sinulle on kohtuullisesti tarpeen. Keräämme henkilötietojasi vain tarkoituksiin, joista olemme ilmoittaneet sinulle, tai vastaavaan tarkoitukseen, johon tätä voi kohtuudella odottaa, tai muuten luvallasi.

Keräämme ja säilytämme seuraavia henkilötietoja:

  1. Henkilökohtaiset tiedot: etu- ja sukunimi, syntymäpäivä, sukupuoli, käyttäjätunnus tai samankaltainen tunniste ja titteli
  2. Yhteystiedot: laskutusosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumerot
  3. Kolmannen osapuolen yhteystiedot: nimi (tai lempinimi), puhelinnumero ja valokuva (vapaaehtoinen)
  4. Taloudelliset tiedot: maksukortin tiedot
  5. Myyntitapahtuman tiedot: tiedot maksuista sinulta ja sinulle ja muut tiedot meiltä ostamistasi tuotteista ja palveluista
  6. Laitteen tiedot: Puhelinnumero, IMSI, laitetunnus, verkon tiedot, lokitiedot ja keskustelunimet
  7. Profiilitiedot: käyttäjätunnus, salasana, pin-tunnus ja asetukset
  8. Sijaintitiedot: Maantieteellisen sijainnin tiedot ja turvallisen alueen parametrit (Joidenkin tuotteidemme, kuten Spacetalkin™, kohdalla keräämme älypuhelimen tai -kellon maantieteellisen sijainnin. Tätä tietoa voi käyttää laitteen kantajan paikantamiseksi. Sijaintitiedot kerätään vain auttamaan vanhempia ja hoitajia paikantamaan laitteen kantajan sijainnin kyseisen henkilön nimenomaisella tai epäsuoralla luvalla. Nämä palvelut liittyvät sijaintiin, joten niiden on tiedettävä sijaintisi toimiakseen. Kun avaat ja käytät palveluitamme mobiililaitteella tai kellolla tai käyt yhdellä sivustoistamme, käytämme mobiililaitteen, kellon tai muun seurantalaitteen sijaintitietoa mukauttaaksemme palvelut nykyiseen sijaintiisi (näytämme sijaintisi). Palvelut saattavat myös käyttää mobiililaitteesi taustasijaintia palveluiden tarjoamiseksi. Jos sinulla on taustasijainti päällä, palvelut ilmoittavat ajoittain laitteesi sijainnista silloinkin, kun et käytä niitä suoraan. Tiedonkeruutavastamme on kerrottu yksityiskohtaisemmin alla. Sijainnin suhteen, johon keräämme palvelun käyttäjätietoja, noudatamme sovelluskauppojen Apple App Store ja Google Play Store asianmukaisia vaatimuksia.)
  9. Terveystiedot (arkaluontoiset tiedot): paino, keskimääräiset aktiivisuustasot, liikkuvuus/fyysinen kyvykkyys, sairaudet, lääkkeet/reseptit.
  10. Keräämme sinua koskevia arkaluontoisia tietoja vain, jos näiden tietojen kerääminen on meiltä kohtuullisesti tarpeen toimintojen tai aktiviteettien suorittamista varten, ja sinä annat suostumuksesi, tai jos keräämistä vaaditaan laissa tai jonkin muun poikkeuksen nojalla lainsäädännössä GDPR, UK-GDPR tai Australian Privacy Act.

KUINKA KERÄÄMME HENKILÖTIETOJASI

Yleisesti keräämme yllä mainittuja henkilötietoja suoraan sinulta. Keräämme sinulta henkilötietoja monin tavoin, kuten kommunikoidessasi kanssamme, täyttäessäsi hakemusta, lomaketta tai kyselyä, jos haet töihin meille, jos tarjoamme sinulle tuotetta tai palvelua, tai osallistuessasi johonkin aktiviteeteistamme. Saatamme myös säilyttää viestejä, joita lähetät palvelun kautta. Saatamme myös säilyttää kaatumisraportteja (kaatumistapausten aika ja nopeus). Käytämme tätä tietoa palveluiden ominaisuuksien ja toiminnallisuuden käyttöön, hallintaan ja tarjoamiseen sinulle. Saatamme käyttää tätä tietoa myös kommunikointiin kanssasi ja vastataksemme kysymyksiisi palveluista.

Saatamme myös kerätä tietoja ja yksilöllisiä henkilötietoja kolmansilta osapuolilta ja automaattisesti esimerkiksi verkkopalvelimien ja sijaintitietojen (joista on selitetty tarkemmin jäljempänä) kautta:

Verkkopalvelimet: Kun käytät verkkosivuamme ja nettipalveluitamme, yllä lueteltuja verkkopalvelintietoja kerätään. Huomautamme, että Google Analytics -ohjelman kohderyhmätietoja ja kiinnostuksenkohteiden raportointia saatetaan käyttää ajoittain tietynlaisten tarjousten ja mainonnan kehittämiseksi.

Sijaintitiedot: saatamme käyttää tietojen keräämiseen erilaisia välineitä, kuten:

  • Maailmanlaajuinen paikallistamisjärjestelmä (GPS);
  • Läheiset Wi-Fi-verkot;
  • Mobiilitukiaseman kolmiomittaus;
  • NFC-yhteys;
  • RFID.

Lähetämme laitteen kantajan sijainnin palvelimillemme, kun yhdistät laitteen pariin Spacetalk-sovelluksen käyttäjätilin kanssa ja annat laitteelle pääsyn sijaintipalveluihin. Otamme vakavasti käyttäjän sijainnin yksityisyyden.

Huomioithan, että varastoimme tai siirrämme tarkat sijaintitiedot laitteen ulkopuolisille palvelimillemme. Sijaintitietojen varastoinnin täsmällisyys on sama kuin siinä, mihin vastuuhenkilöllä on pääsy Spacetalk-sovelluksen kautta.

VERKKOSIVUN EVÄSTEET

Kun käytät verkkosivustojamme, voimme asettaa useita evästetiedostoja verkkoselaimeesi. Käytämme evästeitä sinun tunnistamiseksesi, kokemuksesi ja turvallisuuden parantamiseksi ja palvelujemme käytön mittaamiseen. Voimme käyttää evästeitä myös varmistaaksemme, että verkkosivustojemme sisältö esitetään tehokkaimmalla tavalla sinulle ja tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, ja mahdollistaaksemme tietyt palvelun toiminnot, kuten mainosten esittämisen.

Evästekäytännössämme kerrotaan, millaisia evästeitä käytämme palvelun ylläpitoon, sekä evästeitä koskevat vaihtoehtosi. Nykyinen evästekäytäntömme voidaan katsoa ja ladata verkkosivultamme www.spacetalkwatch.com.

Jos sinulla on kysyttävää evästeiden keräämisestä ja muista seuranta- tai talletusvälineistä kieltäytymisestä, voit ottaa meihin suoraan yhteyttä osoitteeseen privacy@spacetalkwatch.com.

MIHIN TARKOITUKSIIN KERÄÄMME, SÄILYTÄMME, KÄYTÄMME JA PALJASTAMME HENKILÖTIETOJA

Henkilötietojen kerääminen on kohtuullisesti tarpeen yhdelle tai useammalle toiminnoistamme, kuten on edellä mainittu, sekä seuraaviin tarkoituksiin:

  • tilisi ja yhteystietojesi ylläpito;
  • tuotteidemme ja palveluidemme lataamisen ja ostamisen mahdollistaminen sinulle;
  • maksutapahtumien ja loppukäyttäjään liittyvien tietojen, kuten maksuvahvistusten ja laskujen, käsittely;
  • kommunikointi kanssasi;
  • pääsyn mahdollistaminen suojatuille alueille;
  • tietojen vahvistaminen tarkkuutta tai täydellisyyttä varten;
  • palveluidemme laadun parantaminen ja uusien palveluiden kehittäminen;
  • Palveluiden auttaminen tarjoamaan hyödyllisempää mukautettua sisältöä, kuten sijainnin paikantaminen ja lasten palkinto-ohjelmat;
  • Ajan tasalla pitäminen ohjelmistopäivityksistä, teknisistä päivityksistä, turvallisuushälytyksistä ja tuki- ja ylläpitoviesteistä;
  • markkinointiviestinnän lähettäminen sinulle;
  • käyttöä ja tyytyväisyyttä koskevien kyselyiden järjestäminen;
  • mahdollisesti laittomien tai tietosuojakäytäntöämme rikkovien tekojen tai laiminlyöntien havaitseminen, tutkiminen ja estäminen;
  • oikeudellisten velvoitteidemme noudattaminen;
  • henkilötietojesi yhdistäminen tai kokoaminen yhteen kolmannelta osapuolelta kerättyjen tietojen kanssa ja käyttö tässä tietosuojakäytännössä mainittuihin tarkoituksiin;
  • henkilön oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaaminen;
  • luottoraporttia koskevat tarkoitukset; ja
  • kaikki muut tässä tietosuojakäytännössä tai muussa käytännössä mainitut tarkoitukset.

Emme käytä tai paljasta näitä tietoja toissijaiseen tarkoitukseen ilman lupaasi paitsi tilanteissa, joissa uskomme, että voit kohtuudella olettaa meidän käyttävän tai paljastavan näitä tietoja toissijaiseen tarkoitukseen, ja tämä toissijainen tarkoitus liittyy ensisijaiseen tarkoitukseen.

Siinä tapauksessa, että hallussamme on sinua koskevia arkaluontoisia tietoja, paljastamme tai käytämme kyseisiä tietoja vain sinun luvallasi, tai jos käyttö tai paljastus liittyy suoraan ensisijaiseen tarkoitukseen.

Huomioithan, että paljastamme tai käytämme henkilökohtaisia tai arkaluontoisia tietojasi myös siinä tapauksessa, että laki tai tuomioistuin määrää niin, tai jos meillä on perusteltu syy uskoa, että tietojen käyttö tai paljastus on kohtuullisen tarpeellista täytäntöönpanoon liittyvän toiminnan kannalta tai täytäntöönpanoelimen puolesta (tässä tapauksessa laadimme kirjallisen ilmoituksen käytöstä tai julkaisusta), tai jonkin muun poikkeuksen nojalla lainsäädännössä GDPR, UK-GDPR tai Australian Privacy Act tai EU:n muuta yksityisyydensuojaa koskevassa lainsäädännössä.

LAILLINEN PERUSTA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYLLE GDPR:N NOJALLA (käyttäjille EEA-alueella)

Käytämme ja käsittelemme EEA-alueen käyttäjien henkilötietoja vain seuraavissa tapauksissa:

  • Kun olet antanut nimenomaisen luvan. Voit perua antamasi luvan milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.
  • Kun meidän on noudatettava laissa tai asetuksessa asetettua velvollisuutta.
  • Kun meidän tulee panna täytäntöön sopimus, jonka aiomme solmia tai olemme solmineet kanssasi.
  • Kun se on tarpeellista oikeutettujen etujemme (tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen) kannalta, eivätkä sinun etusi tai perusoikeutesi ylitä näitä etuja. Tilanteesta riippuen voit perua lupasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@spacetalkwatch.com. Kun käytämme tietojasi oikeudellisen edun takia, sinulla on oikeus vastustaa tätä käyttöä. Tämä saattaa kuitenkin tarkoittaa, että palveluiden käyttö ei ole enää sinulle mahdollista.

NIMETTÖMYYS JA SALANIMET

Spacetalk sallii asiakkailta nimettömänä tai salanimellä toimimisen silloin, kun se on kohtuullista ja käytännöllistä. Tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, jos laki tai muu toimielin vaatii tai määrää Spacetalkia toimimaan asianmukaisesti tunnistettujen asiakkaiden kanssa, tai kun meiltä ei ole käytännössä mahdollista toimia asiakkaiden kanssa, jotka eivät nimeä itseään tai käyttävät mieluummin salanimeä.

KENELLE PALJASTAMME HENKILÖTIETOSI?

Koska Spacetalk ja STW ovat osa maailmanlaajuista liiketoimintaa ja konsernia, tietoa voidaan jakaa muiden konsernin liiketoimintayksiköiden kanssa ympäri maailmaa. Tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja paljastetaan vain tarpeen vaatiessa.

Tietoja suojataan tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Emme vuokraa tai myy tietojasi kolmansille osapuolille Spacetalkin ja sen konsernin yhtiöiden (mukaan lukien emo-, tytär- ja osakkuusyhtiöt) ulkopuolella ilman lupaasi, lukuun ottamatta tässä osiossa mainittuja tapauksia:

Työskentelemme muiden yhtiöiden kanssa, jotka auttavat meitä tarjoamaan järjestelmiämme ja palveluitamme asiakkaillemme. Saatamme tarjota tietoja näille yhtiöille tarjotaksemme sinulle palveluita ja tuotteita ja helpottaaksemme yllä mainittuja etujamme. Näille palveluntarjoajille annetaan pääsy tietoihisi vain siinä määrin kuin on tarpeellista siihen tarkoitukseen, josta olemme sopineet palveluntarjoajan kanssa. Vaadimme, että tällaiset kolmannet osapuolet noudattavat standardejamme ja kaikkia sovellettavia lakeja.

Jotta voimme tarjota sinulle tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, saatamme paljastaa henkilötietojasi luottotietoyrityksille ja muille kolmansille osapuolille. Tietoihin, joita saatamme paljastaa luottotietoja varten, kuuluu muun muassa seuraavia:

  • se, että olet hakenut luottoa, ja luoton määrä;
  • se, että olemme sinun luotonantajasi; ja
  • myöhässä olevat maksut, joista on alkanut kerääntyä velkaa.

Saatamme käyttää henkilötietojasi myös seuraaviin tarkoituksiin:

  • saadaksemme luottotietoyritykseltä luottotietoja, joihin kuuluu henkilökohtaisia tietojasi liittyen tarjoamaamme kaupalliseen luottoon;
  • saadaksemme raportin, joka sisältää tietoja kaupallisesta toiminnastasi tai kaupallisesta luottokelpoisuudestasi yritykseltä, joka tarjoaa tietoa henkilön luottokelpoisuudesta; ja
  • saadaksemme raportin luottotietoyritykseltä ja muuta tietoa liittyen kaupalliseen luottotoimintaasi.

Saatamme myös paljastaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jos ilmaiset meille pyyntösi lähettää henkilötietoja kyseiselle taholle, tai kolmansille osapuolille, joille olet antanut luvan jakaa henkilötietojasi.

PYYTÄMÄTTÖMIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Jos saamme sinua koskevia henkilötietoja muulta lähteeltä kuin sinulta, tai saamme sinulta tietoja, joita emme pyytäneet, selvitämme kohtuullisen ajanjakson kuluessa, olemmeko pyytäneet tällaisia henkilötietoja tarvittaessa lainsäädäntöjen Australian Privacy Act, UK-GDPR tai GDPR mukaisesti, ja käsittelemme pyytämättömiä tietoja sen mukaisesti.

MISSÄ SÄILYTÄMME HENKILÖTIETOSI

Sinulla on oikeus tietää, missä henkilötietosi säilytetään.

Yksityishenkilöt Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Kaikki henkilötietosi säilytetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa: Keräämämme henkilötietosi säilytetään turvallisissa informaatioteknologiajärjestelmissä, jotka sijaitsevat Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Yksityishenkilöt Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella

Kaikki henkilötietosi säilytetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa: Keräämämme henkilötietosi säilytetään turvallisissa informaatioteknologiajärjestelmissä, jotka sijaitsevat Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Yksityishenkilöt Australiassa ja/tai Uudessa-Seelannissa

Kaikki henkilötietosi säilytetään Australiassa: Keräämämme henkilötietosi säilytetään turvallisissa informaatioteknologiajärjestelmissä, jotka sijaitsevat Australiassa.

KANSAINVÄLINEN HENKILÖTIETOJEN SIIRTO

Toimimme maailmanlaajuisesti, ja näin ollen tietojen kansainvälinen siirto on olennainen osa liiketoimintaamme. Saatamme esimerkiksi säilyttää ja käsitellä tietoja pilvipalvelussa, jota ylläpidetään missä tahansa EU:n tai Australian ulkopuolisessa maassa, jossa me tai kumppanimme ylläpidämme tietoja.

Yksityishenkilöt Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Asiakastuki- tai vianmääritystapauksien yhteydessä saatamme antaa Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolisille toimittajille tai yksityishenkilöille pääsyn järjestelmiimme.

Kun tarjoamme pääsyn, se noudattaa tiukasti eurooppalaisia tietosuojasääntöjä, nimittäin asetuksia GDPR ja UK-GDPR, ja toimittajamme ovat sopimuksen nojalla velvollisia noudattamaan näitä säädöksiä.

Meillä on tiukka valintamenettely, ja työskentelemme vain sellaisten osakeyhtiöiden ja palveluntarjoajien kanssa, joilla on yhtä korkeatasoinen turvallisuus ja tietosuoja. Varmistamme, että jokaisen kolmannen osapuolen kanssa solmitaan sopimus, joka takaa näiden luottamuksellisuuden sekä sitoutumisen henkilötietojesi suojaamiseen sovellettavien lakien mukaan.

Saatamme myös siirtää henkilötietojasi ulkomaille, jos esimerkiksi saamme lainsäädäntöön tai säännöksiin liittyvän pyynnön ulkomaiselta täytäntöönpanoelimeltä. Ryhdymme aina toimiin varmistaaksemme, että tietojen kansainvälinen siirto suoritetaan huolellisesti oikeuksiesi ja etujesi suojaamiseksi. Siirrämme henkilötietojasi vain käyttämällä salausmenetelmiä ja salanimiä.

Sinulla on oikeus pyytää lisätietoja asettamistamme suojausmenetelmistä, kuten edellä mainittu. Ota meihin yhteyttä ja täytä alla olevat tiedot, jos haluat lisätietoja.

HENKILÖTUNNUSTEN KÄYTTÖÖNOTTO, KÄYTTÖ JA PALJASTUS

Emme yleensä kerää tai käytä henkilötunnuksia. Emme missään tapauksessa käytä tai paljasta henkilötunnusta, ellei se ole kohtuullisen tarpeellista täytäntöönpanoon liittyvän toiminnan kannalta tai täytäntöönpanoelimen puolesta. Saatamme myös paljasta henkilötunnuksesi, jos laki tai säädös sallii tai vaatii niin.

HENKILÖTIETOJEN LAATU

Toteutamme kaikki olosuhteisiin nähden kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että keräämämme henkilötiedot ovat virheettömiä, ajan tasalla ja täydellisiä. Kun keräämme tietoja suoraan sinulta, luotamme siihen, että annat oikeat tiedot, emmekä ehkä harkitse lisätoimia. Varmistamme myös, että toteutamme kaikki olosuhteisiin nähden kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että käyttämämme tai paljastamamme henkilötiedot ovat käyttö- tai paljastustarkoitukseensa nähden virheettömiä, ajan tasalla, täydellisiä ja asianmukaisia.

HENKILÖTIETOJEN SUOJAUS

Toteutamme kaikki kohtuulliset toimenpiteet suojataksemme henkilötietojasi väärinkäytöltä, häiriöiltä, häviämiseltä, luvattomalta pääsyltä, muuntelulta ja lainvastaiselta paljastukselta. Henkilötiedot, joita ei enää tarvita, poistetaan tai muutetaan nimettömiksi.

Kuinka voit suojata tietojasi

Suosittelemme asiakkaita suorittamaan kaikki mahdolliset varotoimet henkilötietojensa ja kellon käyttäjätietojen suojaamiseksi vaihtamalla usein salasanoja käyttäen kirjainten ja numeroiden yhdistelmää ja varmistamalla, että käytössä on turvallinen selain ja Internet-yhteys.

Kuinka suojaamme tietojasi

Varmistamme tietojen suojauksen fyysisillä, sähköisillä ja hallinnollisilla menetelmillä. Käytämme alan parhaita salausmenetelmiä kaikissa palveluissamme, kuten laitteissa, sovelluksissa, verkkosivuissa ja viestinnässä

Kaikki tiedot varastoidaan ja käsitellään infrastruktuurilta rajoitetuissa keskuksissa. Tässä ympäristössä käytetään huipputason verkkoturvallisuuden sisältävää sähköistä valvontaa, fyysistä suojausta ja monivaiheisesti suojattuja hallintajärjestelmiä asiakkaan tietojen suojaamiseksi. Tietokeskuksissa on paikalla koulutettuja turvallisuusjoukkoja ympäri vuorokauden.

Verkkoturvallisuus

Käytämme tähän tarkoitukseen luotuja turvavälineitä ja -järjestelmiä, joihin sisältyy palomuuri ja virtuaalinen erillisverkko (VPN). Tämä takaa mahdollisimman korkeatasoisen suojauksen.

Poliisin suorittamat taustaselvitykset

Kaikille työntekijöillemme, konsulteillemme, urakoitsijoillemme, alihankkijoillemme, viestintäpalveluiden tarjoajillemme ja neuvonantajillemme on suoritettava poliisin taustaselvitys lapsen turvallisuuden vaarantamisen ja/tai seksuaalirikosten varalta. Kaikki lapsen turvallisuuteen tai vastaavaan kohdistuvat rikokset johtavat työsuhteen välittömään purkamiseen kyseisen yksityishenkilön tai organisaation kanssa.

ILMOITETTAVA HENKILÖTIETOJEN TIETOTURVALOUKKAUS

Henkilötietojen tietoturvaloukkauksen sattuessa, kun meidän on toimittava Australian yksityisyydensuojalakien, GDPR:n ja/tai muun säädöksen tai lainsäädännön tietyistä tietoturvaloukkauksista ilmoittamista koskevien säännösten mukaan, toteutamme kaikki kohtuulliset toimenpiteet epäillyn tai tiedetyn loukkauksen minimoimiseksi mahdollisuuksien mukaan, ja seuraamme seuraavaa tässä lausekkeessa kuvattua menettelyä.

Ryhdymme välittömästi toimenpiteisiin rajoittaaksemme enempää pääsyä tietoihin tai niiden paljastamista mahdollisuuksien mukaan. Jos meillä on perusteltu syy epäillä, että tietoturvaloukkauksesta todennäköisesti seuraa vakavaa vahinkoa kenellekään asiaan liittyvälle yksityishenkilölle, toteutamme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että arvio on valmis 30 päivän kuluessa rikkomuksesta tai aiemmin, jos mahdollista.

Jos henkilötietojen tietoturvaloukkaus tapahtuu EEA-alueella, ilmoitamme siitä viiveettä ja mahdollisuuksien mukaan 72 tunnin kuluessa Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojavaltuutetulle ICO:lle vuoden 2018 tietosuojalain, UK-GDPR:n ja GDPR:n mukaisesti.

Jos meillä on perusteltu syy päätellä, että tietoturvaloukkauksesta ei todennäköisesti seuraa vakavaa vahinkoa kenellekään asiaan liittyvälle yksityishenkilölle, tai suorittamamme lääkinnälliset toimet onnistuvat tekemään vakavasta vahingosta epätodennäköisempää, ilmoitusta tai lausuntoa ei laadita.

Jos meillä on vielä suoritettuamme arvion tai (tarvittaessa) lääkinnällisen toimen jälkeen syytä epäillä, että vakava vahinko on todennäköistä, laadimme niin pian kuin käytännössä mahdollista lausunnon jokaiselle yksityishenkilölle, joiden tietoturvaa on loukattu tai jotka ovat vaarassa. Lausunto sisältää tiedot loukkauksesta ja suositukset toimista, joihin jokaisen yksityishenkilön pitäisi ryhtyä. Tarjoamme myös kopion lausunnosta asianmukaiselle valvontaviranomaiselle (käyttäjille EEA-alueella).

Tarkastelemme sitten tapausta ja toteutamme toimenpiteet tulevien loukkausten estämiseksi.

OIKEUTESI HENKILÖTIETOIHIN PÄÄSYYN JA NIIDEN OIKAISUUN

Joidenkin maiden lait myöntävät tiettyjä henkilötietoihin liittyviä oikeuksia. Näiden lakien piiriin kuuluvilla käyttäjillä voi olla oikeus: 

  • • Pyytää kopiota tiedoistasi;
  • • Pyytää, että korjaamme tietojesi virheelliset kohdat;
  • • Pyytää tietojesi poistamista tai niihin pääsyn rajoittamista;
  • • Pyytää rakenteista sähköistä versiota tiedoistasi; ja
  • • Vastustaa tietojesi käyttöä;

Jos haluat esittää henkilötietojasi koskevan pyynnön, ota yhteyttä osoitteeseen privacy@spacetalkwatch.com.

Joissakin tapauksissa emme ehkä voi toteuttaa henkilötietojasi koskevaa pyyntöä. Emme ehkä voi esimerkiksi tarjota kopiota tiedoistasi, jos se loukkaa toisen käyttäjän oikeuksia. Saatamme myös joutua säilyttämään tiettyjä tietoja, joita pyydät poistettaviksi, monesta syystä, esimerkiksi jos laki määrää meitä tekemään niin. Joissakin tapauksissa olet ehkä jakanut tietosi kolmansien osapuolien kanssa esimerkiksi julkaisemalla muotoilun kolmannen osapuolen verkkosivulla. Emme siinä tapauksessa voi poistaa tietoja, ja sinun on otettava suoraan yhteyttä kolmanteen osapuoleen.

Jos emme pysty ratkaisemaan pyyntöäsi tai olet huolissasi mahdollisesta rikkomuksesta, sinulla voi olla oikeus raportoida asiasta tai esittää valitus lainsäädäntöpiirisi tietosuojaviranomaiselle.

Sinulla voi olla tiettyjä tietoihisi liittyviä oikeuksia asuinpaikastasi riippuen.

LASTEN YKSITYISYYS

Jotkut tuotteistamme on luotu lasten turvallisuutta varten. Niiden tarkoitus on auttaa huoltajia ja vastuuhenkilöitä pitämään huolta lapsensa turvallisuudesta. Emme tietoisesti pyydä lapsilta henkilötietoja, eikä palveluita tarjota lapsille.

YKSITYISYYS – KYSYMYKSET, PYYNNÖT, VALITUKSET, RIKKOMUKSET

Pyynnöt, jotka koskevat tätä tietosuojakäytäntöä tai hallussamme olevia henkilötietojasi, tulee esittää asiakaspalveluryhmällemme, jonka yhteystiedot ovat alla.

Jos uskot, että hallussamme olevia henkilötietojasi on saatettu vaarantaa millään tavalla, tai jos sinulla on muita tietosuojaan liittyviä valituksia tai kysymyksiä, sinun tulisi ottaa asia esille asiakaspalveluryhmämme edustajan kanssa mahdollisimman pian.

Toteutamme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että lausuntoasi tarkastellaan ja saat virallisen vastauksen lausuntosi olosuhteisiin nähden kohtuullisessa ajassa. Jos tarkastelusta ilmenee, että korjaustoimenpide on tarpeen, toteutamme kaikki kohtuulliset toimenpiteet tilanteen korjaamiseksi ja ilmoitamme siitä sinulle olosuhteisiin nähden kohtuullisessa ajassa.

Jos emme ratkaise kysymystäsi, huolenaihettasi tai valitustasi sinua tyydyttävällä tavalla, ota yhteyttä asianmukaiseen valvontaviranomaiseen, jonka yhteystiedot ovat alla.

Australian tiedotuskomission virasto (Aust)

Puhelin 1300 363 992
Sähköposti enquiries@oaic.gov.au
Osoite Level 3, 175 Pitt Street, Sydney NSW 2000
Postiosoite GPO Box 5218, Sydney 2001
Verkkosivu www.oaic.gov.au

 

Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojavaltuutettu

Puhelin +44 (0) 303 123 1113
Sähköposti casework@ico.org.uk
Osoite Wycliffe House, Water Lane, Wilmslow SK9 5AF
Verkkosivu www.ico.org.uk

 

YHTEYSTIEDOT Spacetalk Holdings Pty Ltd

Puhelin +61 (0) 8 8104 9588
Sähköposti

privacy@spacetalkwatch.com

support@spacetalkwatch.com

Osoite 154 Fullarton Road, Rose Park SA 5067, Australia
Postiosoite Sama kuin yllä
Verkkosivu www.spacetalkwatch.com

 

SPACETALKWATCH UK LTD:N YHTEYSTIEDOT

yksityishenkilöille Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Puhelin +44 (0) 208 0175868
Sähköposti

privacy@spacetalkwatch.co.uk

support@spacetalkwatch.co.uk

Osoite

Office 9, Business First

Burnbrae Road, Linwood Industrial Estate

Paisely PA3 3FP

Postiosoite Sama kuin yllä
Verkkosivu www.spacetalkwatch.co.uk

 

SPACETALKWATCH UK LTD:N YHTEYSTIEDOT

yksityishenkilöille Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella

Sähköposti datarequest@datarep.com.au aiheella 'SpacetalkWatch UK Ltd'
Verkkolomake www.datarep.com/data-request
Postiosoite Lähetä pyyntösi asianmukaiseen DataRep-osoitteeseen.

 

Huomio: kun lähetät kysymyksiä, on tärkeää laittaa kirjekuoreen nimi ”DataRep” eikä ”SpacetalkWatchUK Ltd”, tai pyyntösi ei ehkä saavuta meitä.

 

Maa

Osoite

Itävalta

DataRep, City Tower, Brückenkopfgasse 1/6. Stock, Graz, 8020, Itävalta

Belgia

DataRep, Place de L'Université 16, Louvain-La-Neuve, Waals Brabant, 1348, Belgia

Bulgaria

DataRep, 132 Mimi Balkanska Str., Sofia, 1540, Bulgaria

Kroatia

DataRep, Ground & 9th Floor, Hoto Tower, Savska cesta 32, Zagreb, 10000, Kroatia

Kypros

DataRep, Victory House, 205 Archbishop Makarios Avenue, Limassol, 3030, Kypros

Tšekki

DataRep, IQ Ostrava Ground floor, 28. rijna 3346/91, Ostrava-mesto, Moravska, Ostrava, Tšekki

Tanska

DataRep, Lautruphøj 1-3, Ballerup, 2750, Tanska

Viro

DataRep, 2nd Floor, Tornimae 5, Tallinn, 10145, Viro

Suomi

DataRep, Luna House, 5.krs, Mannerheimintie 12 B, Helsinki, 00100, Suomi

Ranska

DataRep, 72 rue de Lessard, Rouen, 76100, Ranska

Saksa

DataRep, 3rd and 4th floor, Altmarkt 10 B/D, Dresden, 01067, Saksa

Kreikka

DataRep, 24 Lagoumitzi str, Athens, 17671, Kreikka

Unkari

DataRep, President Centre, Kálmán Imre utca 1, Budapest, 1054, Unkari

Islanti

DataRep, Kalkofnsvegur 2, 101 Reykjavík, Islanti

Irlanti

DataRep, The Cube, Monahan Road, Cork, T12 H1XY, Republic of Irlanti

Italia

DataRep, Viale Gioerfio Ribotta 11, Piano 1, Rome, Lazio, 00144, Italia

Latvia

DataRep, 4th & 5th floors, 14 Terbatas Street, Riga, LV-1011, Latvia

Liechtenstein

DataRep, City Tower, Brückenkopfgasse 1/6. Stock, Graz, 8020, Itävalta

Liettua

DataRep, 44A Gedimino Avenue, 01110 Vilnius, Liettua

Luxemburg

DataRep, BPM 335368, Banzelt 4 A, 6921, Roodt-sur-Syre, Luxemburg

Malta

DataRep, Tower Business Centre, 2nd floor, Tower Street, Swatar, BKR4013, Malta

Alankomaat

DataRep, Cuserstraat 93, Floor 2 and 3, Amsterdam, 1081 CN, Alankomaat

Norja

DataRep, C.J. Hambros Plass 2c, Oslo, 0164, Norja

Puola

DataRep, Budynek Fronton ul Kamienna 21, Krakow, 31-403, Puola

Portugali

DataRep, Torre de Monsanto, Rua Afonso Praça 30, 7th floor, Algès, Lissabon, 1495-061, Portugali

Romania

DataRep, 15 Piaţa Charles de Gaulle, nr. 1-T, Bucureşti, Sectorul 1, 011857,

Romania

Slovakia

DataRep, Apollo Business Centre II, Block E / 9th floor, 4D Prievozska, Bratislava, 821 09, Slovakia

Slovenia

DataRep, Trg. Republike 3, Floor 3, Ljubljana, 1000, Slovenia

Espanja

DataRep, Calle de Manzanares 4, Madrid, 28005, Espanja

Ruotsi

DataRep, S:t Johannesgatan 2, 4th floor, Malmo, SE - 211 46, Ruotsi

Finnish
Finnish
[[recommendation]]